Terveisiä Kaukasten koulun vanhempainyhdistykseltä

Kaukasten koulun vanhempainyhdistys on taas aloittanut toimintansa uuden lukuvuoden myötä. Varainhankintakausi alkoi heti Pillkkos-sukkamyynnillä. Luvassa on myös joulu- ja kevätmyyjäiset.

Varainhankinnalla mahdollistamme koululle kolme linja-automatkaa lukuvuoden aikana liikuntakohteisiin (urheilupuisto, jäähalli, liikuntahalli) ja lisäksi kulttuuritoimintaa (viime lukuvuonna nukketeatteriesitys Juhlatalolla) ja retken (viime lukuvuonna Suomenlinnaan). Lisäksi olemme hankkineet koululle tarvikkeita (viime lukuvuonna tanssimaton ja opetuksessa käytettävän sisäelintorson).

Jotta tänäkin lukuvuonna koululaisemme pääsisivät retkelle ja saisivat muutakin opetusta tukevaa toimintaa, toivomme, että monet vanhemmat ja kylyäläiset jaksaisivat osallistua itselleen sopivalla panostuksella varainkeruuseemme!

Jos et vielä ole vanhempainyhdistyksen sähköpostilistalla mukana, mutta haluaisit sinne päästä, niin laita sähköpostia osoitteeseen: kaukasten.vanhempainyhdistys@luukku.com ja liity listalle. Luvassa on mm. ajankohtaista palveluverkkoasiaa!

Vanhempainyhdistyksen seuraava kokous pidetään Kaukasten koululla ke 1.10. klo 18.30. Tervetuloa!
Siellä suunnitellaan tulevia joulumyyjäisiä (jotka kaupungin yhteispäätöksen mukaisesti on la 29.11. klo 11-13 Juhlatalolla)

Terveisin vanhempainyhdistyksen puolesta,
Markku Nieminen ja vanhempainyhdistyksen johtokunta

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s