Uusikylä

Hyvinkään Uusikylä sijaitsee Jokelan ja Kaukasten kylän välissä Kylän vanhimmat talot on perustettu jo isonjaon yhteydessä 1787. Alue kuului Ritasjärven kylälle ja Ritasjärven kantatilat perustivat pari kymmentä torppaa silloisiin takametsiin.

Uusikylä on edelleen maalaismaisemaa, vaikka lehmät ovat hävinneet laitumilta ja tilalle ovat tulleet hevoset. Omakotiasutus on lisääntynyt ja sen myötä kylän keskipiste, yli sata vuotta vanha koulu, on edelleen toimiva koulu.

Ajankohtaista

Kyläavustaja Matti Salmi vastaanottaa töitä - Viime vuoden loppupuolella kyläavustajana aloittanut Matti Salmi odottaa innokkaana töitä. Hän on rakennusalan ammattilainen ja moniosaaja. Kysy rohkeasti apua! Puhelinpäivystys ma–pe klo 8.00–16.00 puh. 044-5987910. Työveloitus on vain 10 €/tunti ja 44 snt/km, lähtöpaikkana Kaukasten Juhlatalo.
Lasten kuvataidekerho alkaa huomenna 12.1. - Kuvataidekerho alkaa Juhlatalolla huomenna 12.1. klo 15.30. Ensimmäisellä kerralla on tiedossa muun muassa nyyttärit - tervetuloa!
Kahvila avaa tänään ovensa - Kahvila avaa ovensa joulutauon jälkeen tänään klo 15. Tervetuloa nauttimaan kahvia ja nisua hyvässä seurassa!