Uusikylä

Hyvinkään Uusikylä sijaitsee Jokelan ja Kaukasten kylän välissä Kylän vanhimmat talot on perustettu jo isonjaon yhteydessä 1787. Alue kuului Ritasjärven kylälle ja Ritasjärven kantatilat perustivat pari kymmentä torppaa silloisiin takametsiin.

Uusikylä on edelleen maalaismaisemaa, vaikka lehmät ovat hävinneet laitumilta ja tilalle ovat tulleet hevoset. Omakotiasutus on lisääntynyt ja sen myötä kylän keskipiste, yli sata vuotta vanha koulu, on edelleen toimiva koulu.

Ajankohtaista

Hyvinkää-Äppi on uusi mobiilisovellus hyvinkääläisille - Hyvinkään kaupunki on ottanut käyttöön Hyvinkää-Äppi-nimisen mobiilisovelluksen. Sovelluksessa pääset tutustumaan Hyvinkään tapahtumatarjontaan, vastaamaan pikakyselyihin, ottamaan kantaa ajankohtaisiin asioihin ja antamaan palautetta. Sovelluksen avulla saat älylaitteeseesi aina Hyvinkään uusimmat uutiset.
Suvilinnun laulut Juhlatalolla 16.5. klo 18 - Hyvinkään seurakunta ja Kaukasten asukasyhdistys järjestävät Suvilinnun laulut -tilaisuuden Kaukasten Juhlatalolla. Kanttori Taru Paasio ja aluepappimme Anne Blomqvist.
Vappukonsertti Juhlatalolla 1.5. klo 15 - Tervetuloa Vienon & Elinan Vappukonserttiin Juhlatalolle huomenna 1.5. klo 15! Puffetti avataan ennen konserttia, eli voit tulla herkuttelemaan jo hyvissä ajoin.