Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä.

Nämä muutamat kysymykset voivat auttaa sinua alkuun, kun varaat Juhlatalon juhliasi varten.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:
20 €/tunti
150 €/vrk
Siivous 20 €/tunti, minimiveloitus 2 tuntia. (Maksua ei peritä, mikäli siivoaa itse, välineet löytyvät Juhlatalolta.)

Lataa Juhlatalon vuokrauksen laskulomake. Avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan.

Lue myös Juhlatalon käyttöohjeet.

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
Minna Hotakainen, 050 483 8701, minna.hotakainen@gmail.com
Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

Ajankohtaista

Juhannustanssit 21.6. klo 15 – 22 - Tervetuloa tutustumaan uusiin naapureihin ja tanssimaan yhdessä juhannusaattona. Tanssit ja syötävää Kaukasten Juhlatalolla 21.6. klo 15-22. Salaattia, patonkia, makkaraa. Kahvia ja pullaa. Tanssimusiikkia. Vapaaehtoinen maksu. Kukkamekot päälle ja teryleenit jalkaan. Nähdään juhliksella. T. Annika, Jani ja alueen väki
KUVISLEIRI päättymässä tänään 7.6. - Tervetuloa ihastelemaan kuvataideleirin tuotoksia Kaukasten Juhlatalon ympäristöstä ja lähialueelta.  Hyvinkään lasten- ja nuorten taidekeskus järjesti leirin heti kesälomien alkuun Kaukasten Juhlatalolla ja sen ympäristössä.
Jääkiekon Talviklassikko Kaukasten Wanha Woima – NykyVoima 24.2. (päivä muuttunut) - Valittavasti joudumme perumaan 10.2. tapahtuman juhlatalolla ja kentällä. Jää on huono ja vettä sataa. Yritämme uudelleen 24.2. — PERINTEINEN JÄÄKIEKKO-OTTELU Wanha Voima – NykyVoima JUHLATALON KENTÄLLÄ 10.2. 2019 Ottelu alkaa klo 14, mutta grilli on kuumana jo klo 13.30. Tarjolla myös kahvia ja pullaa. Tule katsomaan ja kannustamaan. Talviklassikko Kaukasten Wanha Woima – NykyVoima. Wanhassa … Jatka artikkeliin Jääkiekon Talviklassikko Kaukasten Wanha Woima – NykyVoima 24.2. (päivä muuttunut)