Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:
20 €/tunti
150 €/vrk
Siivous 20 €/tunti, minimiveloitus 2 tuntia. (Maksua ei peritä, mikäli siivoaa itse, välineet löytyvät Juhlatalolta.)

Lataa Juhlatalon vuokrauksen laskulomake. Avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan.

Lue myös Juhlatalon käyttöohjeet.

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
kaukastenjuhlatalo@gmail.com
Minna Hotakainen, 050 483 8701, minna.hotakainen@gmail.com
Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

 

Ajankohtaista

Konsertissa Ruthie Dornfeld ja Timo Alakotila 14.10. - Kaukas EloFolkin konsertit jatkuvat Juhlatalolla su 14.10. klo 18-19! Tällä kertaa Timo Alakotila tuo Juhlatalolle yhdysvaltalaisviulisti Ruthie Dornfeldin, joka hallitsee niin irlantilaisen, perinteisen amerikkalaisen, skandinaavisen kuin itä-eurooppalaisenkin soittotyylin.
Lasten kuvataidekerho alkaa perjantaina 14.9. - Tervetuloa Juhlatalolle lasten kuvataidekerhoon perjantaisin klo 15:30–17:00! Ensimmäinen tapaaminen on jo huomenna 14.9.
Liikenneasiaa - Olethan huomannut uudet 60 km/h nopeusrajoitukset? Pidetään kylien turvallisuutta yhdessä yllä ja noudatetaan kaikki uusia nopeusrajoituksia, jotka on nyt muutettu Kaukas 2 -risteyksestä Jokelaan saakka.