Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:
20 €/tunti
150 €/vrk
Siivous 20 €/tunti, minimiveloitus 2 tuntia. (Maksua ei peritä, mikäli siivoaa itse, välineet löytyvät Juhlatalolta.)

Lataa Juhlatalon vuokrauksen laskulomake. Avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan.

Lue myös Juhlatalon käyttöohjeet.

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
kaukastenjuhlatalo@gmail.com
Minna Hotakainen, 050 483 8701, minna.hotakainen@gmail.com
Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

 

Ajankohtaista

Suvilinnun laulut Juhlatalolla 16.5. klo 18 - Hyvinkään seurakunta ja Kaukasten asukasyhdistys järjestävät Suvilinnun laulut -tilaisuuden Kaukasten Juhlatalolla. Kanttori Taru Paasio ja aluepappimme Anne Blomqvist.
Uudenkylän koulun Kevätmyyjäiset Juhlatalolla 19.5. - Kevätmyyjäiset lauantaina 19.5.2018 kello 11-13 Kaukasten Juhlatalolla. – Leivonnaisia – Taimia – Oppilaiden tekemiä käsitöitä – Kahvila – Arpajaiset – Lelukirppis Tervetuloa! Järjestäjänä Uudenkylän koulun vanhempainyhdistys.
Vappukonsertti Juhlatalolla 1.5. klo 15 - Tervetuloa Vienon & Elinan Vappukonserttiin Juhlatalolle huomenna 1.5. klo 15! Puffetti avataan ennen konserttia, eli voit tulla herkuttelemaan jo hyvissä ajoin.