Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:
20 €/tunti
150 €/vrk
Siivous lisämaksusta (maksua ei peritä, mikäli siivoaa itse, välineet löytyvät Juhlatalolta)

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
kaukastenjuhlatalo@gmail.com
Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi
Minna Hotakainen, sihteeri, 050 483 8701, minna.hotakainen@gmail.com

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

 

Ajankohtaista

Kahvila avaa ovensa 14.9. - Kahvila avaa jälleen ovensa tämän viikon torstaina 14.9. klo 15 Juhlatalolla.
Lasten kuvataidekerho alkaa perjantaina 8.9. - Tervetuloa Juhlatalolle lasten kuvataidekerhoon perjantaisin klo 16! Ensimmäinen tapaaminen on jo 8.9. 
Lasten ja nuorten näytelmäkerho 5.10. alkaen - Lasten ja nuorten näytelmäkerho alkaa 5.10.