Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä.

Nämä muutamat kysymykset voivat auttaa sinua alkuun, kun varaat Juhlatalon juhliasi varten.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:
20 €/tunti
150 €/vrk
Siivous 20 €/tunti, minimiveloitus 2 tuntia. (Maksua ei peritä, mikäli siivoaa itse, välineet löytyvät Juhlatalolta.)

Lataa Juhlatalon vuokrauksen laskulomake. Avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan.

Lue myös Juhlatalon käyttöohjeet.

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
kaukastenjuhlatalo@gmail.com
Minna Hotakainen, 050 483 8701, minna.hotakainen@gmail.com
Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

 

Ajankohtaista

Tuttu kyläavustajamme Vuokko on palannut töihin - Olemme saaneet palkattua toisenkin kyläavustajan! Vuokko – tuttu  kyläavustajamme on palannut takaisin. Vuokkoa voi tilata tutusta numerosta ja hänen kauttaan voi tilata myös Gerardia tai heitä molempia.
Uudenkylän koulun ja kylämme yhteinen joulujuhla 19.12. - Uudenkylän koulun ja kylämme yhteinen joulujuhla on Kaukasten juhlatalolla 19.12. klo 18.  Juhlassa Uudenkylän koulun oppilaiden jouluisia esityksiä. Kaikki lapset, lapsenmieliset, oppilaiden tukijoukot, alueen asukkaat ja ystävät tervetuloa!
Juhlatalon vakiotoiminta jää joulutauolle - Juhlatalon vakiotoiminta rauhoittuu joulutauolle. Viimeinen kahvila on 13.12. ja viimeinen kuvataidekerho on 14.12.