Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin. WC-tilat sijaitsevat alakerrassa, myös keittiön yhteydessä on henkilökunnan wc.

Tiloissa 120 henkilöä on maksimimäärä.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä. Tutustu hyvin vuokrausohjeisiin ja käyttösääntöihin.

Nämä muutamat kysymykset voivat auttaa sinua alkuun, kun varaat Juhlatalon juhliasi varten.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:

Juhlatalon vuokrahinnasto päivitetty 11.5.2021

Hinnat ovat seuraavat:

– keittiö ja yläkerta 20 e / h

– salivuokra 20 e / h

– koko talon vuokra 40 e / h

– Juhlatalon vuokra 200 e / vrk

– yläkerta eli keittiö ja kahvila 100 e / vrk

– alakerta 150 e / vrk

Siivous 20 €/tunti/ henkilö, minimiveloitus 2 tuntia. Voimme käyttää myös ulkopuolista siivousyritystä, mikäli tarpeen. Laskun maksaa vuokraaja. Mikäli vuokraaja siivoaa itse, siitä sovimme erikseen ja annamme sekä ohjeet että tarvikkeet.

Avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan. Maksukuitti tulee lähettää sähköpostilla tai valokuvana arkistointitunnus näkyvissä vuokrauksesta vastaavalle.

MAKSUOHJE:
tilinumero FI5750920920537691
viitenumero 1203
Viitettä on käytettävä aina.

Lue vuokrausohjeet ja Juhlatalon käyttöohjeet omalta välilehdeltä. Saat ne myös vuokratessasi sähköpostisoitteeseesi.  Huomattavaa on, että vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt.

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
Ulla Kiviniemi 044 9848274, kaukastenjuhlatalo@gmail.com

Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

Juhlatalon vuokrausohjeet ja käyttösäännöt

Tsekkauslista vuokraajalle: MAKSUOHJE: tilinumero FI5750920920537691 viitenumero 1203 Viitettä käyettävä aina. HINNAT: tuntihinta on 20e/h / kerros, päivähinta on 200e / vrk koko talo, (kerrokset erikseen yläkerta 100 e / vrk ja alakerta 150 e / vrk) Vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt, joka on tilaisuudessa itse mukana koko sen keston ajan tai valtuuttaa samanikäisen muun … Jatka artikkeliin Juhlatalon vuokrausohjeet ja käyttösäännöt