Juhlatalo

Kaukasten asukasyhdistys käyttää taloa kylätalona. Juhlatalo on sekä lasten että aikuisten aktiivisessa käytössä. Monenlaiset harrastekerhot kokoontuvat Juhlatalolla.

Kaukasten Juhlatalo on upea paikka viettää perhejuhlia, järjestää kokouksia, laulu- ja näytelmäesityksiä ja muita tilaisuuksia. Kaukasten Juhlatalossa on käytettävissä alakerrassa sali (saliin mahtuu n. 100 hlöä pöytiin esim. häissä ja 120 hlöä tuoliriveihin, esim. näytelmissä ja konserteissa) ja näyttämö sekä yläkerrassa keittiö ja kahvio (yläkertaan mahtuu 20 hlöä). Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, mikro, jääkaappi ja pakastin.

Tiloissa 120 henkilöä on maksimimäärä.

Asukasyhdistys voi auttaa sinua löytämään sopivia yhteistyökumppaneita esim. juhlien järjestelyyn (catering palvelut ym.). Jos haluat käydä tutustumassa tiloihin etukäteen, ota yhteyttä asukasyhdistykseen niin järjestetään tutustumiskäynti.

Jos olet kiinnostunut vetämään Juhlatalolla harrastetoimintaa, kohderyhmästä riippumatta, niin ota yhteyttä asukasyhdistykseen ja ideoidaan yhdessä.

Nämä muutamat kysymykset voivat auttaa sinua alkuun, kun varaat Juhlatalon juhliasi varten.

Katso Juhlatalon varauskalenteri >

Vuokraushinnasto:
20 €/tunti
150 €/vrk
Siivous 20 €/tunti/ henkilö, minimiveloitus 2 tuntia. Voimme käyttää myös ulkopuolista siivousyritystä, mikäli tarpeen. Laskun maksaa vuokraaja. Mikäli vuokraaja siivoaa itse, siitä sovimme erikseen ja annamme sekä ohjeet että tarvikkeet.

Lataa Juhlatalon vuokrauksen laskulomake. Avaimet luovutetaan maksukuittia vastaan. Maksukuitti tulee lähettää sähköpostilla tai valokuvana arkistointitunnus näkyvissä vuokrauksesta vastaavalle.

Lue vuokrausohjeet ja Juhlatalon käyttöohjeet omalta välilehdeltä. Saat ne myös vuokratessasi sähköpostisoitteeseesi.  Huomattavaa on, että vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt.

Kaukasten juhlatalon vuokraus ja tiedustelut:
Ulla Kiviniemi 044 9848274, ullathegreat@gmail.com

Tiina Lesonen, puheenjohtaja, 050 526 0287, tiina.lesonen@pp.nic.fi

Kaukasten Juhlatalo
Jokipadontie 6
05510 Hyvinkää

 

 

 

Juhlatalon vuokrausohjeet ja käyttösäännöt

Tsekkauslista vuokraajalle:   Vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt, joka on tilaisuudessa itse mukana koko sen keston ajan tai valtuuttaa samanikäisen muun henkilön, jonka yhteystiedot annetaan varauksen yhdetydessä asukasyhdistykselle. Suunnittele juhlasi etukäteen, annamme siihen hyviä vinkkejä ja meiltä saa myös yhteystietoja mm. pitopalveluihin. Pidä avaimet tallessa. Jos ne häviävät, kaikki lukot uusitaan vuokraajan laskuun (kaupunki … Jatka artikkeliin Juhlatalon vuokrausohjeet ja käyttösäännöt