Asukasyhdistys

Kaukasten asukasyhdistyksen tarkoituksena on toimia alueen turvallisen ja viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta. Kaukasten asukasyhdistys on Hyvinkään vanhin asukasyhdistys, jo yli 30-vuotias. Se on vireä ja aktiivinen.

Yhdistyksen tavoitteena on järjestää kylällä iloista yhteistä toimintaa, joka auttaa asukkaita tutustumaan ympäristöönsä ja muihin lähistöllä asuviin. Tätä palvelevat mm. kahvila/kirjasto, lasten liikuntakerho, historiankerho ym. Talkoiden avulla pyrimme yhdessä pitämään ympäristömme toimivassa ja nautittavassa kunnossa – ja talkoissa on aina myös hauskaa!

Tämän touhun ohella pinnistelemme pitääksemme kylämme puolia globalisaatiota vastaan ja toimimme mm. lähikoulujen puolesta ja vaikutamme aktiivisesti kylää koskevissa muissakin asioissa.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Ajankohtaista

Kyläavustaja Matti Salmi vastaanottaa töitä - Viime vuoden loppupuolella kyläavustajana aloittanut Matti Salmi odottaa innokkaana töitä. Hän on rakennusalan ammattilainen ja moniosaaja. Kysy rohkeasti apua! Puhelinpäivystys ma–pe klo 8.00–16.00 puh. 044-5987910. Työveloitus on vain 10 €/tunti ja 44 snt/km, lähtöpaikkana Kaukasten Juhlatalo.
Lasten kuvataidekerho alkaa huomenna 12.1. - Kuvataidekerho alkaa Juhlatalolla huomenna 12.1. klo 15.30. Ensimmäisellä kerralla on tiedossa muun muassa nyyttärit - tervetuloa!
Kahvila avaa tänään ovensa - Kahvila avaa ovensa joulutauon jälkeen tänään klo 15. Tervetuloa nauttimaan kahvia ja nisua hyvässä seurassa!

Kaukasten asukasyhdistys ry:n säännöt

Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää alueen asukkaille toimintaa turvallisen ja viihtyisän asumisen, monipuolisten palvelujen sekä terveellisen ympäristön puolesta.

Asukasyhdistyksen toimikunta

Puheenjohtaja (tiedottaja) Tiina Lesonen tiina.lesonen@pp.nic.fi, p. 050 5260287

Sihteeri Minna Hotakainen
minna.hotakainen@gmail.com, p. 050 483 8701

Jäsenyys

Tervetuloa Kaukasten asukasyhdistyksen jäseneksi!

Jäseneksi pääsevät Kaukasten kylän ja lähitienoon, eli Myllykylän ja Uudenkylän asukkaat.

Kaukasten alueen kyläsuunnitelma 2015

Kyläsuunnitelma on dokumentti siitä, millaisen tulevaisuuden Kaukasten alueella asuvat ja toimivat ihmiset haluavat kylälleen ja millaisin keinoin tuohon tulevaisuuteen pyritään.

Kunniajäsenet ja -kyläläiset

Asukasyhdistyksen kunniajäsen: Asukasyhdistyksen jäsen, jonka ansioksi luetaan pitkäaikainen aktiivinen toiminta asukasyhdistyksen toimikunnassa tai sen muussa vastuullisessa tehtävässä. Pitkäaikaiseksi toiminnaksi katsotaan 15 vuoden jakso. Henkilölle myönnetään kunniakirja sekä vapautus jäsenmaksusta. Kunniakyläläinen: Kaukas – Myllykylä – Uusikylä -alueella asuva henkilö, joka toiminnallaan on edistänyt kylän tunnettavuutta tai merkittävästi työskennellyt kyläläisten yhteisen edun puolesta, jättäen pysyvän jäljen kylän … Jatka artikkeliin Kunniajäsenet ja -kyläläiset