KUNTOPORTAAT Kaukasten luontopolun yhteyteen! Osallistuva budjetointi. Lue lisää!

Ehdotuksen yhteenveto: Kuntoportaiden rakentaminen Kaukasten kylässä sijaitsevan luontopolun yhteyteen. Polku kulkee Keravanjoen varrella. Portaat rakennettaisiin luontopolun alkupäähän, joen varresta Kaukasten Juhlatalon kulmalle. Osallistuvan budjetoinnin kautta haetaan rahaa materiaalikustannuksiin; työt tarkoitus tehdä talkootyönä kyläläisten toimesta.

Päätosperustelut: Ehdotus etenee äänestykseen. Mikäli ehdotus menestyy äänestyksessä, on osburahoista mahdollista kattaa portaiden rakentamismateriaalit noin 25 metrin matkalle. Lisätietoa: Kohteen osalta on varmistettu erikseen asukasyhdistyksen suostumus talkootöihin sekä maanomistajan lupa portaiden rakentamiseen

pitkos 1

Kuva Aleksi Nurminen

KAIKKI äänestämään Kaukasten kuntoportaita!

Osallistuva budjetointi

Hyvinkään osbussa on päästy äänestysvaiheeseen.

17.3. kuntalaisraati jouduttiin valitettavasti perumaan koronavirustilanteen takia, mutta sähköinen äänestys saadaan toteutettua ennakkoaikataulun mukaisesti.

Äänestettävien asioiden listalta löytyy nyt 32 ehdotusta, joista pääset valitsemaan mieleisesi. Äänestystulokset saamme selville pääsiäisen jälkeen, viimeistään kuitenkin huhtikuun aikana.

Käytettävissä on yhteensä 20.000 euroa. Lopullinen äänestystulos määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kukin ehdotus on saanut ääniä ja mitkä suunnitelmat mahtuvat annettuun budjettiin. Äänestämään pääset  https://www.ehyvinkaa.fi/osallistuva-budjetointi-rekisteroityminen/ 

Muuta huomioitavaa: Kaikki osallistuvaan budjetointiin saapuneet ehdotukset on läpikäyty yksitellen. Arvioinnin perustana on käytetty etukäteen päätettyjä kriteerejä.

Osa saapuneista ehdotuksista ei ollut hyväksymiskriteerien mukaisia eikä niitä voitu tästä johtuen ottaa mukaan vuoden 2020 äänestykseen. Pääset halutessasi tutustumaan näihin ehdotuksiin ja päätösperusteluihin.

LINKKI kaupunkin sivuille!

joki 2

Kuva Aleksi Nurminen

 

 

 

Kaukasten juhlatalon ikkunasta kurkistaa… osallistu leikkimieliseen kisaan!

Käyhän kurkkaamassa, mitä kummaa kurkistaa Juhlatalon ikkunoista? Ota mukaasi pala paperia ja kynä. Laita vastauslappu Juhlatalolla olevaan postilaatikkoon.  TAI  lähetä viesti facebookissa Kaukasten asukasyhdistyksen sivujen kautta.

Kaikki vastaajat saavat pienen palkinnon (viimeistään sitten, kun valtakunnan tilanne koronan suhteen helpottaa). Laita vastaukseen nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi.

Huomioithan, että jos talon pihalla on ruuhkaa – pidäthän turvaetäisyyden, ja annat kaikille pongareille oman löytämisen ilon.

1. Kuinka monta pehmolelua löydät?

2. Kuinka monta kisuhahmoa löydät (muita kuin pehmoja)?

3. Lisähaastetta tuo vielä, jos kerrot, mitä muita eläimiä ikkunoista kurkkii. Voit myös nimetä suosikkisi.

  1. onnenkissa

Elämä on hyvää meidän kylällä!

Käy tutustumassa facebookissa tai etusivun alareunan facebook-kanavassa. Vastaamme elämä on hyvää haasteeseen. Siinä julkaisemme 10 päivää, 10 kuvaa ja haastamme mukaan 10 henkilöä tai yhdistystä miettimään hyvää elämää. Näinä aikoina saattaa ajatus karata päivittelemään tai pohtimaan maailman laajuista epidemiaa. Sen vastapainoksi pyrimme herättämään keskustelua ja huomioita ympäristöstämme ja asuinalueestamme löytyvään hyvään.

Kuvat: Aleksi Nurminen, kylän raitti   ja Kaisa Salo: perhonen – kiitos!

Asuinalueellamme havaittu pehmoja?

Mites meidän alueen asukkaat? Lähdetäänkö nalle- ja pehmojahtiin? Tämä on hyväntahtoinen kampanja. Tutustu linkistä. Meidän kylillä kävellään paljon ja saas nähdä, mitä kivaa lähipäivinä voi ikkunoista bongasta… Juhlatalolla tähän haasteeseen ainakin vastataan. 🐻🐰  Tulet yllättymään pian.

MTV.fi NALLEJAHTI

IMG_1859

Alueellamme tietoimitus

Katuvalon vaihto LEDeiksi 9-2018

Alueemme asukkaat ovat saaneet maanmittauslaitokselta kirjeitä koskien alueellista yksityistietoimitusta. Sillä pyritään saamaan ajantasaiset tieoikeudet vastaamaan nykytilaa. Tämä ei liity louhoshankkeeseen. Sen tietoimituksen aika ei ole vielä tiedossa. Lähde: Maamittauslaitos toimitusinsinööri

Tervetuloa teidän korkeutenne- Vino Prinsessa Kaukasten juhlatalolla 29.2.

Kaukasten Juhlatalolla 29.2. klo 14

Katajanokan Kuningashuone tiedottaa: Hänen Majesteettinsa armollinen Kuningatar sekä tyttärensä Vino Prinsessa tekevät musiikillisen tervehdyskäynnin Kaukasten Juhlatalon hoviin” Vino Prinsessa on yksinäytöksinen musiikillinen hoviverailu, joka tekee klassista musiikkia tutuksi lapsille ja kaikenikäisille lapsenmielisille. Kappaleiden lomassa kuningatar johdattaa lapset Vinon Prinsessan maailmaan, johon kuuluu villien leikkien sekä arjen ilojen ja surujen lisäksi yksi suuri intohimo: sellonsoitto. Konsertti koostuu seitsemästä erilaisesta sellolla ja pianolla esitettävästä kappaleesta, säveltäjäniminä mm. Sibelius, Tsaikovski, Shostakovits, Piazzolla…

Esityksen kokonaiskesto on 35 minuuttia.

Vino Prinsessa: Ulla Kupiainen (sello) Kuningatar: Kati Bergman (piano, kerronta)

Liput ovelta 10/5  €, Ennakkovaraukset puh 040-4871656