Vuosikokous 16.3. klo 18

Kaukasten alueen toimikunnan vuosikokous Juhlatalolla 16.3. klo 18. Kahvia tarjolla klo 17 alkaen.

Kylämme alueella on ihailtavaa yhteisöllisyyttä ja talkoohenkeä monenlaisissa asioissa. Toimijoita tarvitaan niin luontopolun ylläpitoon kuin Juhlatalon toimintaan ja alueemme säilyttämiseen luonnonkauniina sekä ns. hiljaisena alueena. Erilaiset hankkeet, kuten ketosirkkahanke tai maa-ainesten otto – ja kuljetusluvat tarvitsevat aktiiveja joko puolesta tai vastaan. Ihannetilanteemme on ollut löytää moniosaajia omalta alueeltamme. Toimintojemme ja kokoontumistemme keskittyminen Juhlatalolle on mahdollistanut sen säilyttämisen alueemme asukkaiden käytössä. Siellä on ollut toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Lähes kaikki toiminta on pyörinyt vapaaehtoisten talkoolaisten voimin. Toiminta ei ehkä ole ollut niin monipuolista kuin ympäröivät kaupungit tai taajamat tarjoavat. Harrastusmahdollisuudet, kuten muutkin palvelut, ovat keskittyneet muualle. Juhlatalon säilyminen käytössämme vaatii toimintaa, talkootyötä ja vapaaehtoisia. Asukasyhdistyksen toimikunnassa yksikään jäsen ei saa palkkaa vaan toimii omien voimavarojensa mukaan. Aktiivien ikääntyessä, toiminnan muuttuessa entistä enemmän taloudellista resurssia vaativaksi, emme voi olettaa Juhlatalon olevan käytössämme ilman toimijoita. Valitettavasti uusia asiasta kiinnostuneita ei ole vielä ilmoittautunut edellisen viestin jälkeen. Toivottavasti saamme yhdessä säilytettyä toimipaikkamme, mikäli se on tahtotila alueellamme. Ota rohkeasti yhteyttä. Tervetuloa mukaan toimintaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s