Tule mukaan kylämme ja Juhlatalon toimintaan

Säilyttääksemme Juhlatalon kyläläisten käytössä tarvitsemme lisää aktiivisia toimijoita. Asioihin on mahdollista vaikuttaa hyvin ja hyvällä yhteistyössä mm. Hyvinkään kaupungin kanssa. Olemme saaneet erinomaista tukea Juhlatalon kunnostukseen, mutta käyttökulut ovat suuret. Vapaaehtoisvoimin toiminnan pyörittäminen nykyisellä melko pienellä aktiiviporukalla ei ole enää mahdollista. Mikäli katsotaan, että kylä elää, kylää kehitetään ja Juhlatalo säilytetään, otahan rohkeasti yhteyttä. Hyviä tyyppejä ja vinkkejä kaivataan.

Vuosikokous Kaukasten Juhlatalolla 16.3. klo 18, sitä ennen kahvila klo 17 lähtien. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s