Ullasen joulutervehdys kaikille,

Juhlatalon emäntämme Ullanen lähettä kaikille joulutervehdyksensä:”Toivotan kaikille kyläläisille rauhaisaa Joulua ja onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2021. On etuoikeus olla Kaukasten asukasyhdistyksen toiminnassa mukana. Kaunis luonto polkuineen ja ihana historiallinen Juhlatalo, jossa erilaisia tapahtumia pitkin vuotta! Mukavat alueen asukkaat jotka tarjoavat apuaan milloin sitä ikinä tarvitseekaan.Meillä on aarre. Se on pienten kyliemme muodostama yhteisö. Pidetään huolta aarteestamme.

T. Ulla Kiviniemi

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s