Suomi 100 Syödään yhdessä -piknik 27.8. Palopurolla

Syödään yhdessä on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Yhdessä syöminen on ihanaa ja se edistää monella tavoin hyvinvointia.

Palopurolla osallistutaan Maailman suurimpiin kyläjuhliin 27.8. klo 14.00. Suljemme Haapasaarentien 100 m pätkältä Salonkiravintola Neilikan ja Knehtilän tilan kohdalta. Tavoitteena on saada mahdollisimman pitkä pöytä, jonka ääressä voi nauttia piknik-eväitä.

Paikalle voi tulla joko oman eväskorin kanssa tai sellaisen voi ostaa Salonkiravintola Neilikasta. Myytyjen piknik-korien tuotto menee Kaukasten ja Palopuron kyläyhdistysten toiminnan hyväksi. Mukaan myös oma tuoli!

Neilikan piknik-kori 8 € / hlö ja se sisältää mm.:

Raikas salaatti, juusto-ja leikkelelajitelma, mustaherukka-pernodhilloketta, tuoretta leipää, pieniä suolaisia paloja, hedelmiä ja jälkiruoaksi mansikkaa, kermavaahtoa ja perinteistä pullaa, turkinpippuri ja suklaamarenkeja. Lisäksi kahvi / tee ja itsetehty marjamehu.

Ilmoitathan etukäteen tulostasi, jotta osaamme varautua tarpeeksi pitkään pöytään. Piknik-koreja rajoitettu määrä. Tiedustelut sähköpostitse myynti@ravintolaneilikka.fi tai puhelimitse 0207350180.

Lisää Syödään yhdessä -teemasta: http://syodaanyhdessa.fi/

Tervetuloa!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s