Kaukas EloFolk 19.8.2017 klo 14-23

Jäikö kesäfestivaaleilla käynti väliin? Ei hätää, vielä ehtii! Hyvinkään Kaukasissa järjestetään ensimmäinen Kaukas EloFolk kansanmusiikkitapahtuma lauantaina 19.8.2017 kello 14-23. Paikkana on Kaukasten Juhlatalo (Jokipadontie 6, Hyvinkää). Autottomille järjestetään kuljetus Jokelan asemalta. Ja voi Jokelasta myös pyöräillä, nyt kun R-juniin voi ottaa pyörän ilmaiseksi. Matkaa on 6 kilometriä.

Kaukas Elofolkin taiteellisena johtajana toimii kansanmusiikin monitoimimies Timo Alakotila, jonka entinen kotikylä Kaukas on. Timo Alakotila myös soittaa mukana useammassakin kokoonpanossa! Tapahtuma pidetään Juhlatalon salissa, joka rajoittaa myytävien lippujen määrän 150:een. Liput kannattaakin hankkia etukäteen. Niitä myy lipputoimisto.fi ja lipun hinta on ainoastaan 15 euroa.

Kaukas EloFolkin aloittaa oman kylän tytön Stella Michaelin mukana nuorten musiikinopiskelijoiden Folk44 (Folk for four). Sen jälkeen on vuorossa May Monday, englantilaisen Karen Tweedin ja Timo Alakotilan duo. Seuraavaksi päästetäänkin lavalle tapahtuman taiteellinen johtaja pianonsa kanssa ja luvassa on musiikkia Timo Alakotilan uudelta soololevyltä. Siitä jatkaa Nordik Tree, ruotsalaisen Hans Kennemarkin, Arto Järvelän ja Timo Alakotilan trio. Päälavan esitysten välillä on tarjolla musiikkia muualla, esittäjinä: Aino Kinnunen ja Merve Abdurrahmani, Noria, Felis kvartetti sekä Matti.

Illan päätteeksi on tanssit, jotka aloittaa kansantassin ”grand old man” Antti Savilampi huutokatrillilla. Tansseja jatkaa T For Three -50 ja -60 lukujen suosikki-iskelmillä aina kello 23 asti.

Juhlatalon edessä on kaikille avoin kylätori, missä myydään syötävää ja satokauden tuotteita.

Tapahtumasivut ja tarkempi ohjelma: http://kaukaselofolk.fi/

Timo Alakotila toivottaa tervetulleeksi Kaukasten Juhlatalolle ensimmäiseen Kaukas EloFolkiin!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s