Maisematarinoita-hankkeen talkoot

Maisematarinoita-hankkeessa toteutetaan mobiilireitti Kaukasten kylälle. Tämä tulee olemaan pyöräreitti, joka kiertää Kaukasten kylän, Myllykylän, Keravanjärven ja Kivistönkulman. Reitin on tarkoitus yhdistyä kylään tulevaan opastettuun luontopolkuun (Polkua luontoon II -hankkeen lopputulos).

Kylällä järjestetään syksyn aikana työpajoja ja talkoita (kaksi talkopäivää kummallekin hankkeelle). Maisematarinoita-hankkeen talkoot 24.9. klo 10-13, varapäivä 1.10. klo 10-13. Kokoontumispaikkana Kaukasten Juhlatalo, pientä purtavaa myös tarjolla. Ensimmäinen työpaja on 4.10. klo 18 alkaen, paikkana myös Juhlatalo.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s