Kevään 2015 tapahtumia

Kaukasissa tapahtuu, lämpimästi tervetuloa:

14.4. Lentopalloa liikuntakerhossa. Lentopalloliiton kouluttaja tulee Kaukasten Juhlatalolle opastamaan asiassa. Klo 18–19 pienemmät ja klo 19–20 isommat (ohjeet tulevat kouluille ja annetaan myös 7.4. liikuntakerhossa).
14.4. Asukasyhdistyksen uuden toimikunnan ensimmäinen kokous.
19.4. Eduskuntavaalit Kaukasten Juhlatalolla.
22.4. Ajankohtaista terveysasiaa Kaukasten Juhlatalolla klo 17–20. Sydänasiaa kertoo Kardiologi Lääketieteen tohtori Jyrki Lilleberg, HUS ja sotepalveluista tiedottaa Koti-, asumis- ja sairaalapalveluiden päällikkö Marjut Lehtinen, Hyvinkään kaupunki. Aikaa varattu myös
kysymyksille.
24.–25.4. Kevättalkoot, ympäristön ja tien varsien siivous ja Juhlatalon siivoustalkoot perjantaina klo 17 alkaen ja lauantaina alkaen klo 10.
7.5. Suvilinnunlaulut-tilaisuus klo 18 Kaukasten juhlatalolla, järjestää Hyvinkään seurakunta ja Kaukasten asukasyhdistys, tilaisuus on kuin Kauneimmat joululaulut, tarjolla on mehua ja keksejä.
9.5. Kaukasten koulun myyjäiset Kaukasten Juhlatalolla.

Kerhot jatkavat toimintaansa normaalisti kevätkauden. Kotisivuilla ilmoitetaan muutoksista. Meillä toimivat siis historia- ja perinnekerho (ma), lasten liikuntakerho (ti), näytelmäkerho (ke), kyläkahvila ja kirjasto (to), zumba (to), lasten kuvataidekerho (pe), lukupiiri (sopimuksen mukaan su, 12.4. seuraava kerta), naisten jumppa (su).

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s