Kiitokset vuodesta!

Oikein hyvää joulua kaikille ja onnellista tulevaa vuotta! Monenlaista jännittävää on vuoden aikana tapahtunut niin meille ihmisille kuin elämillekin. Mutta ehkä yksi suurimmista on louhoshankkeen tietoimituksen päätös. Mainittavaa on myös lasten äänet Juhlatalon liikuntakerhossa ja puheensorina kahvilan pöydissä. Tapahtumia onneksi on pikkuhiljaa voinut järjestää. Ensi vuonna saamme toivottavasti nauttia toiminnasta kunnostetussa Juhlatalossamme. Valoa kohti. Sydämellinen Kiitos talkooväelle, kerhojen vetäjille, kahvilan emännälle, ympäristöstä huolihtijoille ja juhliksen talkkareille sekä jokaiselle kylän raitilla.
Yhdessä eteenpäin. 🎄

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s