LUMO – luonnon monimuotoisuus

LUMO

LuMo – Niittyjä Hyvinkäälle – Avaa silmäsi luonnon monimuotoisuudelle kaupungissa

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry. (HYYSY) on käynnistänyt projektin, jotta Hyvinkäälle saataisiin lisää niittyjä kaupunkilaisten ja pölyttäjien iloksi ja luonnonkirjon lisäämiseksi kaupunkiympäristössä. Tarkoituksena on saada meidät näkemään luonnon monimuotoisuus! Mukaan ovat tähän mennessä liittyneet Hyvinkään kaupungin lisäksi myös Hyvinkään Seudun Omakotiyhdistys ja Hyvinkään kaupungin Martat.

Mukaan pääsevät kaikki, jotka haluavat edistää luonnon monimuotoisuutta kotipihallaan tai jossain muussa kohteessa. Mukaan ”niityttämään” kannustetaan siis myös yritysten ja taloyhtiöiden pihoja. Tai ehkä haluat tarjota parvekkeellasi tai asfalttipihalla kukkakeitaan pörriäisille kylvämällä niittykukkien siemeniä kukkalaatikkoon. Kaikki tavat luonnonmonimuotoisuuden lisäämiseksi kaupunkiympäristössä ovat tärkeitä ja hyväksytään mukaan osaksi projektia. Yhdistykset tai muut voivat myös ottaa hoidattavakseen kaupungin alueella olevan kumminiityn tarvittaessa Kaupungin Viheralueyksikön opastuksella.

https://www.sll.fi/hyvinkaa/LuMo/

Kuva Rainer Salo

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s