KETOKONSERTTI Juhlatalon kedolla 21.7. klo 18 vapaa pääsy

21.7 Kaukas EloFolk lähtee luontoon ja vuorossa on Timo Alakotilan ja Stella Michelin ketokonsertti.

Tapahtuma on osa Hyvinkään kaupungin ja Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen LuMo Niittyjä Hyvinkäälle, avaa silmäsi luonnonmonimuotoisuudelle kaupungissa ja kylissä-hanketta. Meillä Kaukasissa on kohteena luontopolun kupeessa sijaitseva Lehmikosken entinen laidunniitty. Kaukasten asukasyhdistys on lupautunut hoitamaan niittyä jatkossa osana LuMo Niittyjä Hyvinkäälle- hanketta. Niityn kasvustoa esittelee tapahtumassa Kaukasten asukasyhdistykseen ympäristövastaava Rainer Salo. Tervetuloa lumoutumaan musiikista ja luonnosta Lehmikosken kedolle! 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s