Lupiinien niittotalkoot nyt

Nyt käsillä on oiva aika kerätä kukkakimppuja maljakkoon- nimittäin lupiinia suositellaan hävitettäväksi niittyjajejamme uhkaavana vieraana. Tosin maljakkoon kerääminen ei pelkästään riitä, tarvitaan tehokkaampaa toimintaa.
Lupiinin hävitys TALKOOT ovat omatoimisesti käynnissä.
Kasvuston nyhtämiseen on paras vaihe nyt, kun kukkavarsi kehittyy. Se kestää ylösnoston. Pehmeästä maasta kasvia voi kitkeä milloin vain. Savessa on juuret tiukasti kiinni, ja lapiota tarvitaan. Kukkimattomat voi jättää maastoon, mutta kukkivat pitää kerätä säkkeihin etteivät kehitä siemeniä. Säkit voi tuoda Kaukasten juhlatalolle. Infoa Kaukas Kyläavustaja tai Tiina tai Ulla.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s