Ruohikkopalovaroitus

Tiedoksenne. Tällä alueella on voimassa ruohikkopalovaroitus.

Tähän liittyen K-U:n pelastuslaitos muistuttaa, että haja-asutusalueella risujen ja lehtien polttamisessa on noudatettava huolellisuutta ja varovaisuutta, ja varata polttoalueen läheisyyteen alkusammutusvälineitä, esimerkiksi vesiämpäreitä tai paineellinen puutarhaletku tulen leviämisen estämiseksi. Polttoalueen tulee sijaita tarpeeksi kaukana rakennuksista. Nuotiota ei saa jättää vartioimatta eikä avotulta saa tehdä toisen maalle ilman lupaa. Jätteiden polttaminen on kokonaan kielletty. Kaikessa polttamisessa on otettava huomioon, etteivät savukaasut saa aiheuttaa haittaa ympäristölle tai naapureille.
Avotulen teko on kokonaan kielletty jos voimassa on metsäpalovaroitus, ruohikkopalovaroitus tai muu tulipalovaara, kuten voimakas tuuli.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s