UUDENKYLÄN KOULU MYYNNISSÄ


Hyvinkään Palopuron ja Uudenkylän koulujen myyntiin laittamisesta päätettiin
Hyvinkää kaupungin tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 15.12.2020 laitta Palopuron koulun ja Uudenkylän koulun kiinteistöt myyntiin.

Palopuron koulun käyttö opetustoiminnassa on päättynyt vuonna 2011 ja Uudenkylän koulun käyttö päättyi kesällä 2020. Kaupungilla ei ole kohteelle enää käyttöä omassa palveluntuotannossaan.

Palopuron koulu sijaitsee vireillä olevan laadittavan Palopuron osayleiskaavan alueella, jolla on voimassa rakennuskielto. Rakennuksen käyttötarkoituksen muutosta selvitetään myynnin yhteydessä.

Koulun tontista on tarkoitus lohkoa pallokenttä omaksi tontiksi. Pallokenttä jää kaupungin omistukseen ja kaupunkilaisten käyttöön.

Uudenkylän koulu sijaitsee Palopuro-Ridasjärven osayleiskaava-alueella. Kiinteistö on tarkoitus myydä kokonaisuudessaan. Myynnin yhteydessä selvitetään rakennusten käyttötarkoituksen muutosta ja lohkomista.

Palopuron koulun ja Uudenkylän koulun kiinteistöjen myynti ja hinnoittelu hoidetaan markkinaehtoisesti kiinteistövälittäjän kautta. Lopullisen myyntipäätöksen kaupunki tekee ostotarjouksen pohjalta.

Lisätietoja:

Antti Nikkanen
kiinteistöjohtaja
antti.nikkanen@hyvinkaa.fi
040 661 3744

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s