Juhlatalolla joulutauko

Kaukasten juhlatalo lähtee joulun viettoon ja sulkee ovensa 2.12. lähtien. Talossa siivotaan, tehdään inventaariota ja pieniä korjaushommia. Pyrimme siihen, että toiminta voidaan aloittaa 7.1. lähtien yleisiä ohjeistuksia noudattaen. Ollaan kuulolla ja seurataan tilannetta.

6.12. Itsenäisyyspäivä Kaukasten juhlatalo valaistaan tähdin ja lyhdyin. Ilmoitustaululla on itsenäisyyspäivän tervehdys. Lisäksi pitkospuille patapyörteen ympäristöön laitetaan lyhytyjä. Lippu liehuu salossa ja itsenäisyyspäivää juhlitaan niin kodeissa kuin luonnossakin. Valaistaan pihat, laitetaan lyhtyjä, liikuntaan ulkona ja heilutetaan itsenäisyysterveiset naapureille turvavälin takaa.

16.12. Juhlatalon kentällä on joulu”polku” Hyvinkään seurakunnan puolesta. Siitä lisää lähempänä.

Oikein rauhaisaa joulun odotusta jokaiselle.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s