Jouluvalmistelut alkavat iltapajassa!

Iltapajat aloittavat jouluvalmistelut. Joka torstai kahvilan jälkeen valmistetaan jouluun liittyen kaikkea ihanaa! Pöytä- ja ovikransseja, valohimmeleitä, paperisia joulukukkia niin kuuseen kuin ikkunankin koristeeksi. Ja tietysti kortteja ja tervehdyksiä sekä jouluasetelmia aidoista kukista!Torstaina 19.11. Klo 17 Kranssipaja. Jos sinulla on kranssipohjia vaikka käytettyjäkin ja joulukoristeita, ota mukaan ja loihdimme niistä uutta ja kaunista!Talolta saa pientä korvausta vastaan tarvikkeita myös.Lämpimästi tervetuloa tunnelmallisiin Joulupajoihin ❤P.s. tarjolla pientä purtavaa myös! ❤ Ulla ja Minna ❤

p.s. järjestetään alhaalla salissa turvallisesti ja väljästi

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s