Iltapajat alkavat 10.9. torstaina

Kylämme iltapajat alkavat jälleen 10. päivä syyskuuta klo 17.00 – 19.00. Ensimmäisessä iltapajassa suunnitellaan teema-pajojen aiheita kävijöiden toivomusten mukaan. Tule reilusti mukaan kertomaan toiveesi!Perinteisesti mm. korttien, tervehdysten ja lahjapakkausten valmistusta teemoista riippumatta.Saa tuoda omia välineitä ja tarpeistoa sekä pajoissa voi myös ostaa materiaaleja pientä korvausta vastaan. Nähdään pian, toivottaa ihanainen emäntämme Ulla

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s