KUNTOPORTAAT Kaukasten luontopolun yhteyteen! Osallistuva budjetointi. Lue lisää!

Ehdotuksen yhteenveto: Kuntoportaiden rakentaminen Kaukasten kylässä sijaitsevan luontopolun yhteyteen. Polku kulkee Keravanjoen varrella. Portaat rakennettaisiin luontopolun alkupäähän, joen varresta Kaukasten Juhlatalon kulmalle. Osallistuvan budjetoinnin kautta haetaan rahaa materiaalikustannuksiin; työt tarkoitus tehdä talkootyönä kyläläisten toimesta.

Päätosperustelut: Ehdotus etenee äänestykseen. Mikäli ehdotus menestyy äänestyksessä, on osburahoista mahdollista kattaa portaiden rakentamismateriaalit noin 25 metrin matkalle. Lisätietoa: Kohteen osalta on varmistettu erikseen asukasyhdistyksen suostumus talkootöihin sekä maanomistajan lupa portaiden rakentamiseen

pitkos 1

Kuva Aleksi Nurminen

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s