Elämä on hyvää meidän kylällä!

Käy tutustumassa facebookissa tai etusivun alareunan facebook-kanavassa. Vastaamme elämä on hyvää haasteeseen. Siinä julkaisemme 10 päivää, 10 kuvaa ja haastamme mukaan 10 henkilöä tai yhdistystä miettimään hyvää elämää. Näinä aikoina saattaa ajatus karata päivittelemään tai pohtimaan maailman laajuista epidemiaa. Sen vastapainoksi pyrimme herättämään keskustelua ja huomioita ympäristöstämme ja asuinalueestamme löytyvään hyvään.

Kuvat: Aleksi Nurminen, kylän raitti   ja Kaisa Salo: perhonen – kiitos!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s