Uudenkylän koulun kohtalo vaakalaudalla

Hyvinkään kaupunki on aloittanut selvitystyön Uudenkylän koulun jatkosta. Uhkana on koulun lakkauttaminen. Tervetuloa kertomaan ehdotuksesi koulun jatkosta Kaukasten Juhlatalolle 15.1. klo 17.30 – 18.00. Kirjaamme kaikki hyvät vinkit ylös. Mikäli et pääse paikalle, voit lähettää sähköpostia (tiina.lesonenÄTpp.nic.fi tai mika.heikuraÄThyvinkaa.fi). Asukasyhdistys tekee yhdessä vanhempienyhdistyksen kanssa kirjelmän opetuslautakunnalle. Kirjaamme siihen kaikki ehdotukset, jotka koskevat koulun säilyttämistä  tai puhuvat sen puolesta.  Asiasta pidettiin kuulemistilaisuus marraskuussa Uudenkylän koululla.

02

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s