LUONTOPOLKUTALKOOT 11.5. klo 10

Tulethan rakentamaan yhdessä uutta yhdyspolkua ja saneeraamaan olemassa olevaa. La 11.5. Klo 10 alk Juhlatalolle. Aamupala tarjolla (kahvia, voileipiä, hedelmiä). Sen yhteydessä jaetaan hommia: mm. Patapyörteen lähellä olevien pitkosten korjaamista, juhlatalon alapuolella olevien rakenteiden tukeminen, uuden yhdyspolun pitkosten rakentaminen. Mukaan saa ottaa moottorisahoja, akkuporakoneita. Lisäinfoa Rainerilta tai Tiinalta. Lämpimästi tervetuloa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s