Lepakkoretki Hyvinkäänkylässä 9.9. ja Kaukasissa 23.9.

LEPAKKORETKI HYVINKÄÄNKYLÄSSÄ PE 9.9. KLO 21-22

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys järjestää perjantai-iltana koko perheen lepakkoretken Hyvinkäänkylässä, Vantaanjoen varrella. Lepakkoretkellä on mukana ympäristönsuojeluyhdistyksen oppaita lepakkodetektoreineen. Mukaan suosittelemme ottamaan säähän sopivat ulkoiluvaatteet sekä taskulampun. Kokoontuminen klo 21:00 Hyrian (ent. maaseutuoppilaitos) parkkipaikalla Uudenmaankadun varressa (Palstojentie).

HUOM. SÄÄVARAUS: sateen sattuessa emme lähde retkeilemään, koska lepakot eivät silloin lennä.

LEPAKKORETKI KAUKASISSA PE 23.9. KLO 19:30-20:30

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys järjestää perjantai-iltana koko perheen lepakkoretken Kaukasissa, Keravanjoen varrella. Lepakkoretkellä on mukana ympäristönsuojeluyhdistyksen oppaita lepakkodetektoreineen. Mukaan säähän sopivat ulkoiluvaatteet sekä taskulamppu. Kokoontuminen klo 19:30 Kaukasten juhlatalolla (Jokipadontie 6).

HUOM. SÄÄVARAUS: sateen sattuessa emme lähde retkeilemään, koska lepakot eivät silloin lennä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s