Ajankohtaista alueellamme

Kaukasten, Myllykylän ja Uudenkylän väki:

Kaukasten asukasyhdistyksen vuosikokous on valinnut seuraavan vuoden toimihenkilöt:

Asukasyhdistyksen toimikunta 2016

Puheenjohtaja Tiina Lesonen tiina.lesonen@pp.nic.fi, p. 050 5260287
Sihteeri Jaana Pouta jaana.pouta@pp.inet.fi, p. 040 7364906
Varapuheenjohtaja (kotisivu-, tiedotus- ja juhlatalovarausvastaava) Tanja Suominen
Taloudenhoitaja Teuvo Kalliomäki teuvo.kalliomaki@luukku.com
Kahvilavastaava Sylvi Koivula
Siivousvastaava ja Kaukasten koulun yhteyshenkilö Anni Piela
Juhlatalon vastaava talonmies Pauli Karttunen pauli.karttunen@phnet.fi
Ympäristö- ja historiavastaava Rainer Salo luontohuolto.salo@luukku.com
Uudenkylän koulun yhteyshenkilö Tiina Metso
Talkootiimi Tuula Vanhatalo tuula.vanhatalo@pp.inet.fi, Jyrki Lilleberg (vast.) jyrki.lilleberg@pp.inet.fi ja Anu Rapola
Valokuvaus ja markkinointi Kaisa Salo
Työmiehet Asko Tervahartiala ja Esko Asikainen

Toimikunnan ulkopuolelta: Kotisivut Sami Kalanen, Seurakunnan yhteyshenkilö Vilho Halmela
Vesiosuuskunnan yhteyshenkilö Kimmo Kemppinen, Kaupungin ympäristöasiat ja tekniset asiat + kyläasiat Markku Nieminen

Tiedotuskanavamme on www.kaukas.org / facebookissa Kaukasten asukasyhdistys.

Mikäli haluat, että toiminta Juhlatalossamme jatkuu ja Juhlatalo säilyy kyläläisillä, käy maksamassa jäsenmaksu tai kannatusmaksu. Lomakkeen voi ladata tästä linkistä.

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme edellisestä kaudesta ja uuteen kauteen uusin voimin ja mielin.

Yhteistyöterveisin Kaukasten asukasyhdistys

Alueellamme TAPAHTUU

SIIVOUSTALKOOT Juhlatalolla! 9.5. partiolaiset siivoavat Kaukasten Juhlatalon ympäristöä klo 18-20. Myös apukädet ovat tervetulleita! Jätesäkkejä ja evästä saa Juhlatalolta ja roskasäkit myös palautetaan Juhlatalolle.

KOKO alueen SIIVOUSTALKOOT! 13.5. tienvarsien ja ympäristön siivoustalkoot klo 16-19. Myös tällöin jätesäkkejä ja evästä on tarjolla Juhlatalolla. Roskasäkkien palautus Juhlatalolle. Tule mukaan siivoamaan yhteistä ympäristöämme!

SUUNNISTUSTA! 12.5. Hyvinkään rastin suunnistus Kaukas-Kivistötien varressa klo 17 alkaen. Paikalla on kylän kahvila. Lisätietoja tästä linkistä.

MYYJÄISET! 14.5. Kaukasten koulun ja vanhempainyhdistyksen ja asukasyhdistyksen myyjäiset Juhlatalolla klo 11-13. Arpajaiset, myynnissä mm. leivonnaisia, taimia ja käsitöitä. talutusratsastusta, grillimakkaraa, leikkejä kentällä.

LASTEN NÄYTELMÄ! 21.5. klo 15. Kaukasten katit – näytelmä Juhlatalolla. Teatterikahvila klo 14 alkaen (kahvila omakustannushintaan). Kaukasten lasten näytelmäkerhon esitys. Kesto noin 20 minuuttia. Lämpimästi tervetuloa. Vapaaehtoinen lipaskeräys näytelmän kerhon tarpeiston hankintaa varten. Esitys ilmainen.

VÄSTÄRÄKISTÄ VÄHÄSEN! 24.5. Kulkuriteatteri tarjoaa ilmaiseksi kyläläisille teatterielämyksen Västäräkistä Vähäsen (tanssia, laulua ja keväistä ilonpitoa, kutkuttavaa riemua ja hilpeää menoa) esitys alkaa klo 19.00. Teatterikahvila (omakustannushintaan) klo 18 alkaen. Yhteistyöprojektimme Kaukasten asukasyhdistyksen ja Kulkuriteatterin kanssa. Lämpimästi tervetuloa viihtymään.

KEVÄTLAULUJA! 25.5. Hyvinkään seurakunta ja Kaukasten asukasyhdistys järjestävät Suvilinnun laulut -tilaisuuden Kaukasten Juhlatalolla 25.5. klo 18 alkaen. Kauniiden kevät- ja kesälaulujen lisäksi tarjolla on kahvia, lämpimästi tervetuloa!

TAITEILEMAAN! 27. – 28.5. Juhlatalolla kuvataidekurssi tänä keväänä perjantaina 27.5. klo 16.30-19.30 ja lauantaina 28.5. klo 10.00-13.00. Hinta 40 € koko kurssi. Omat eväät mukaan. Lisäksi mukaan saa ottaa omia tarvikkeita. Ohjaajana toimii Tiina Valkeapää ja häneltä saa myös tarvikkeet. Ilmoittautuminen sähköpostitse Tiina Lesoselle: tiina.lesonen@pp.nic.fi. Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset!

UIMARANNALLE! 1.6. Kaikki joukolla siivoamaan ja kunnostamaan uimaranta kesäkuntoon keskiviikkona 1.6. alkaen klo 17. Oma harava ja hanskat mukaan. Tarjolla on kahvia, makkaraa ja muuta evästä. Nähdään uimarannalla!

TULOSSA ja HOLLILLA:

Uusi kyläavustaja aloittanee kahden viikon sisällä. Joao Nzolantima on kotoisin Angolasta. Hän on asunut Suomessa 10 vuotta, hän on perheellinen mies ja hänellä on eri alan ammattikokemusta ja koneistajan ammattitutkinto. Teemme hänestä tarkemman esittely ja tiedotteen sen jälkeen, kun hän on aloittanut. Varauksia ja kyselyitä voi tehdä jo etukäteen Juhlatalovastaava Pauli Karttuselle tai pj Tiina Lesoselle.

Ympäristoasioista: Ketosirkka-hanke, Polkua luontoon –hanke ja Maisematarinoita- hanke – jatkuvat edelleen. Näillä kaikilla pyritään lisäämään ympäristömme virkistyskäyttöä. Lisätietoa hankkeista saa säännöllisesti kotisivuilta tai toimikunnalta (mm. ympäristövastaava Rainer Salo). Muistakaa myös perinteiset kävelyreitit ja uutena on tulossa myös pyöräilyreittejä. Maa-aines illassa käytiin vilkasta keskustelua Tapionkallion tilanteesta ja odotamme maa-aineslupapäätöstä, jonka jälkeen asiasta tiedotetaan lisää.

Juhlataloa vuokrataan tilaisuuksiin. Kysy rohkeasti ideoita. Juhlakausi on päässyt vauhtiin. Etsitkö kaunista juhlapaikkaa hyvällä sijainnilla? Kaukasten Juhlatalo on upea paikka juhlien järjestämiseen! Käytettävissä on sali (n. 100 hengelle), näyttämö, keittiö ja kahvio (n. 20-30 hengelle). Talon voit vuokrata vaikka vain pariksi tunniksi tai jopa useaksi päiväksi tarpeesi mukaan. Mikäli tarvitset apua juhlien suunnitteluun, me autamme mielellämme. Varaa talo ajoissa, kesän varaukset täytetään nyt!

Museovirasto on lähtenyt mukaan entisöimään Juhlatalon lavastekankaita. Projekti toteutetaan mahdollisesti kesän aikana.

Kyläasian neuvottelukunta kokoontuu Kaukasten Juhlatalolla pohtimaan kylien ajankohtaisia asioita ja pyynnöstämme myös kylien jätehuoltoa!

Vesiosuuskunta jatkaa työtään alueellamme, ajankohtaiset tiedot löydät osoitteesta: http://www.ritasjarvi.fi/

Kerhot ja muu toiminta jää kesätauolle toukokuun aikana, paitsi kahvila on vielä 2.6. Tervetuloa!  Syksyllä jatkamme taas vakio-ohjelmalla ja uuttakin tulossa. Mm. Hyvinvointi-ilta syksymmällä ja Perinteiset Syysmarkkinat ovat 10.9.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s