Uutisia vesiosuuskunnasta

Karttaluonnokset nähtävissä Kaukasten juhlatalolla Kahvilan aukioloaikoina eli TORSTAISIN klo 15 – 17.
Suunnittelija on vaihtunut!


Vesiosuuskunta tiedottaa

Viime viikolla päätimme Maurin kanssa, että FCG-toimiston suunnitelmat ovat kannaltamme liian joustamattomat ja aikatauluissa on samoja myöhästymisen piirteitä, joihin aiemminkin olemme törmänneet. Kysyin tarjousta MVT-suunnittelutoimiston Hannu Kytölältä ja viime torstaina allekirjoitettiin suunnittelusopimus heidän kanssaan. Hannu on suunnitellut Ahdenkallionkin ja havaittu asiansa osaavaksi. Tärkeintä on mahdollisuus sopia joustavammin suunniteltavasta alueesta, kaikkia piirrettyjä yleissuunnitelman putkia tuskin tullaan suunnittelemaan/rakentamaan. Vaikeimmin toteutettavissa on edelleen Kaukasista Myllykylän suuntaan kulkeva putkisto.

Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun 3. pvä maanantaina, jolloin mittaajat tulevat tekemään maastotutkimuksia. Oman talon korjaus vie vielä muutaman päivän, mutta sitten pääsen jälleen enemmän mukaan näihin Osuuskuntakuvioihin.

Hannun toimistoon voi tutustua osoitteessa:

www.mvt.fi

Tv Jussi

Jussi Airas
Ritasjärven Vesiosuuskunta
Hallituksen varapuheenjohtaja
040 501 6526
jussi.airas@pp1.inet.fi
www.ritasjarvi.fi

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s