Tule puolustamaan kylien kouluja ja päiväkoteja 9.9.2014!

Ota kantaa kyläkoulujen ja päiväkotien puolesta!

Kaukasten-Uudenkylän alueella on nyt kaksi hyvin toimivaa kyläkoulua ja päiväkoti, jonka yhteydessä esikoulu ja iltapäiväkerho.

Hyvinkään kaupungin sivistystoimen virkamiehet ovat laatineet jälleen uuden palveluverkkosuunnitelman luonnoksen, joka esittää koulujen ja päiväkodin lakkauttamista.

http://www.hyvinkaa.fi/fi/Ajankohtaista/Palveluverkkosuunnitelma/

Palveluverkkosuunnitelman luonnoksen mukaan sekä Uudenkylän että Kaukasten koulu lakkautettaisiin ja samalla myös Kaukasten palvelutalolla toimiva päiväkoti, esiopetus ja iltapäiväkerho lakkaavat. Myös muut Hyvinkään kyläkoulut ja kylien päiväkodit ovat nyt tulilinjalla.

Nyt on aika vaikuttaa! Kaupunkilaisille järjestetään kuulemistilaisuus 9.9.2014 klo 18.00 Hyvinkääsalissa. Tilaisuudessa kannattaa olla mukana, jos haluat pitää kylien puolta!

Kaupunki on myös julkaissut palveluverkkosuunnitelmaan liittyen netissä täytettävän kyselyn, jonka Hyvinkään sivistystoimen talouspäällikkö Atte Honkonen on tosin avoimesti kertonut tehdyn keskustan alueella asuvien ehdoilla

https://www.webropolsurveys.com/S/C4ABC4B6511D1BE3.par

Kysely on auki maanantaihin 15.9.2014 kello 16.00 saakka.

Kantaa voi siis ottaa vastaamalla kyselyyn, mutta asenteellisen kysymyksenasettelun vuoksi kylien palvelujen puolustajien kannattaa lähettää myös vapaamuotoinen palaute osoitteeseen sivistystoimenkirjaamo@hyvinkaa.fi

Lähetä palautetta kyläkoulujen ja päiväkotien puolesta!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s