Vesiosuuskunta tiedottaa: hankkeen eteneminen

Tervetuloa Ritasjärven Vesiosuuskunnan jäseneksi. Uusia jäseniä on jo ilmoittautunut 81 kpl, mikä on hankkeen tässä vaiheessa erinomainen määrä. Uusista jäsenistä 59 on lupautunut lainaamaan suunnitelmia varten (tavoite oli 60), joten olemme hyvässä tilanteessa.

Kiitän kaikkia varoja lainanneita sijoittamisesta tärkeään yhteiseen hankkeeseen. On selvää, että suunnitelmat saadaan tilattua saapuneilla varoilla, mutta suunniteltavaa aluetta voidaan joutua hieman sovittamaan tilitettyjen varojen puitteissa. Muistutan Osuuskuntatoiminnan olevan yhteistyötä. Toivon jokaisen kynnelle kykenevän harkitsevan varojen lainaamista yhteisen hankkeen toteuttamiseksi mahdollisimman monelle halukkaalle. Varat tulevat takaisin oman liittymän tai rahan muodossa, hukkaan ne eivät mene.

Jokainen jäsen on oman Osuuskuntansa arvokas sanansaattaja ja jäsenmäärää edelleen kasvattamalla päästään huokeampiin ja kokonaisvaltaisempiin ratkaisuihin. Toivonkin, että jokainen jäsen jaksaa vielä kantaa oman kortensa kekoon viemällä viestiä liittymättömiin talouksiin. Työ koituu jokaisen jäsenen omaksi parhaaksi, mutta silti viestiä kannattaa viedä pelkästään hyvässä hengessä. Hanke toteutuu jo nykyisillä jäsenillä, mutta laajuuteen vaikuttaa jäsenmäärä.

Syyskuun alussa pidämme jo toisen kokouksen Hyvinkään Veden ja valitun suunnittelijan kanssa. Silloin katsomme tarkemmin yleissuunnitelmakarttaa ja teemme suunnittelusopimuksen. Ensimmäisessä kokouksessa emme vielä voineet tilausta tehdä yleissuunnitelman puutteellisuuden takia, mutta saimme vietyä tärkeää tietoa halukkaista talouksista suunnittelua ohjaamaan. Teemme siis tilauksen varmasti toteutuvista suunnitelmista, joten mitään lopullista suunniteltavaa aluetta ei heti hakata kiveen. Aluetta voidaan vielä hetken laajentaa tarpeen mukaan, mutta päätökset on tehtävä ennen syksyn maastotutkimuksia. Toivonkin vielä lainaamista harkitsevilta pikaisia päätöksiä asian suhteen. Mahdollisisa lisätietoja saa parhaiten kirjoittamalla kysymyksiä hanketta varten perustettuun sähköpostiin:
uusivesiposti@ritasjarvi.fi

Tiedotustilaisuus järjestetään 27.9. lauantaina. Asiasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

Terveisin,

Jussi Airas
Vesiosuuskunta

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s